یکشنبه 02 دی 1403          
    اخبار مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی
جستجو اخبار
اخبار مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان
تاریخ انتشار: پنجشنبه 21 دی 1396
برگزاری چهارمین گردهمایی مراکز فعال آموزش زبان فارسی در بنیاد سعدی

  برگزاری چهارمین گردهمایی مراکز فعال آموزش زبان فارسی در بنیاد سعدی

امتیاز: Article Rating
چهارمین گردهمایی مراکز فعال آموزش زبان فارسی در تاریخ 96/10/17 در بنیاد سعدی با حضور نمایندگان این مراکز و مدیر و معاونان بنیاد سعدی برگزار شد. در این مراسم دکتر کریمی مدیر مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه الزهرا نیز حضور داشتند.
دکتر حداد عادل در ابتدای این نشست، هدف بنیاد سعدی را از برگزاری این گردهمایی «آشنایی موسسه¬‌های فعال در آموزش زبان فارسی در جهان با یکدیگر»، «هماهنگی و هم‌افزایی فعالیت¬های این موسسه¬‌ها»، «همفکری و انتقال تجربه¬ها» و «همکاری در راستای گسترش زبان فارسی» عنوان کرد. وی افزود: «هدف اصلی ما این است که اول چرخ آموزش زبان فارسی در کشورهای دیگر همواره در حرکت باشد و دوم نیاز به اعزام معلم زبان در این کشورها برطرف شود تا بدین ترتیب علاوه بر ایجاد شغل برای فارغ‌التحصیلان زبان فارسی، در بسیاری از هزینه¬های اعزام مدرس نیز صرفه‌جوئی شود».
در این گردهمایی یک روزه، دو نشست تخصصی با محوریت چند موضوع مهم در حوزه آموزش زبان فارسی برگزار گردید. در نشست نخست به راهکارهای جذب مخاطبان خارجی و پیشگیری از تعطیلی کرسی‌های آموزش زبان و ادبیات فارسی پرداخته شد. دکتر کریمی یکی از کلیدی‌ترین راه‌های جذب مخاطبان را استفاده بیشتر از فضای مجازی و آموزش مجازی عنوان نمود. وی همچنین تالیف و تولید محتوای مناسب و به‌روز را یکی دیگر از راهکارهای جذب مخاطب دانست و در این رابطه به‌کارگیری متخصصان حوزه آموزش زبان دوم را مفید و موثر قلمداد کرد. در ادامه، ایشان هدف از آموزش فارسی را فراتر از آموزش صرف زبان بیان نمود و گسترش دید و ارائه راهکارهای بلندمدت‌ را از دیگر نیازهای ضروری این حوزه خواند.
در نشست دوم که به بررسی تولید محتوا، آموزش مجازی و استانداردسازی آزمون‌ها پرداخته شد، نمایندگان مراکز مختلف سخنانی را ایراد نمودند. دکتر کریمی که یکی از اعضای هیات رییسه این نشست بود، به معرفی اجمالی آموزش مجازی مرکز آزفای الزهرا پرداخت. وی به مزایا و ویژگی‌های یک کلاس مجازی اشاره نمود که از آن جمله وجود یک محیط تعاملی، ارتباط صوتی و تصویری مشابه یک کلاس حضوری و اجرای آزمون برخط بود. دکتر کریمی آمادگی دانشگاه الزهرا را برای همکاری با دیگر مراکز، برای تالیف و تهیه مواد آموزشی اعلام نمود.

دکتر صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی، از جمله وظایف این بنیاد را سیاست‌گذاری، هماهنگی، هدایت، و نظارت بر فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مرتبط با گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور، تدوین محتوا و آزمون استاندارد زبان فارسی، آموزش از راه دور فارسی، حمایت از ایجاد و گسترش دوره‌ها و مراکز آموزش و تحقیقات زبان و ادبیات فارسی، برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی بلندمدت و کوتاه‌مدت زبان و ادبیات فارسی در داخل و خارج از کشور، گسترش خط، زبان و ادبیات فارسی در میان ایرانیان مقیم خارج از کشور برشمردند.





تصاویر
  • برگزاری چهارمین گردهمایی مراکز فعال آموزش زبان فارسی در بنیاد سعدی
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: