دریافت مجوز فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه الزهرا (س)
امتیاز:
مجوز فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه الزهرا (س) روز دوشنبه مورخ 1395/8/17 طی مراسمی که با حضور مسئولان دانشگاه الزهرا (س) و جمعی از مهمانان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اعطا گردید. این مراسم، با هدف تبیین قیام عاشورا برای دانشجویان غیرایرانی، در حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان، دکتر حاج جباری مدیر کل اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی و دبیر شورای بورس دانشجویان غیرایرانی، دکتر خزعلی رییس دانشگاه الزهرا (س) و دکتر کریمی مدیر مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه الزهرا (س) برگزار گردید.
پس از اعطای مجوز این مرکز، ابتدا دکتر صدیقی به ایراد سخنرانی پرداختند و اینگونه اظهار نمودند که دانشگاه الزهرا (س) به عنوان یک دانشگاه موفق تکجنسیتی، برنامهای جدی را در عرصه جذب دانشجویان بینالمللی شروع کرده و در این راستا اقدام به تأسیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان نموده است. ایشان با بیان اینکه این مرکز پس از بررسی، مستحق تأسیس رسمی شناخته شده است، ابراز امیدواری کردند که دانشگاه الزهرا (س) حضور روزافزونی در عرصه بینالمللی داشته باشد.
در ادامه، دکتر کریمی ضمن تشکر از دکتر خزعلی به سبب همراهی و حمایت ایشان در یک سال گذشته، نکاتی را در سه محور اجرایی، پژوهشی و آموزشی در خصوص اقدامات انجامشده و اهداف و برنامههای آتی مطرح نمودند. تجهیز مرکز، تدارک کلاسهای رسمی، طراحی و اجرای سایت سهزبانه، جمعآوری و بررسی علمی منابع آموزش زبان فارسی در ایران و خارج از جمله اقداماتی است که ایشان در حوزه اجرایی به آنها اشاره نمودند. سپس، دکتر کریمی خاطرنشان کردند که در زمینه پژوهشی و اجرایی، ارتباط مؤثری با مراکز آموزش زبان فارسی داخلی از جمله بنیاد سعدی، دانشگاه جامعهالمصطفی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) قزوین و دانشگاه شهید بهشتی داشتهاند و همکاریهای نزدیکی را در زمینه نگارش و داوری مقالات در مجلات آموزش زبان فارسی با این مراکز آغاز کردهاند و همچنین، به عضویت شورای عالی تدوین منابع آموزشی بنیاد سعدی درآمدهاند. مشارکت و همکاری با دانشگاههای خارجی مانند دانشگاه تاوریدای اوکراین، دانشگاه آکسفورد انگلستان و دانشگاه سیدنی استرالیا نیز از جمله برنامههای دیگری بود که ایشان به آن اشاره نمودند. طراحی برنامه آموزشی، تألیف کتاب و محتوای آموزشی و تعیین اعضای هیأت علمی مرکز، از محورهای سخنرانی ایشان در حوزه آموزشی بود.
در این مراسم بیش از 500 نفر از دانشجویان غیرایرانی مشغول به تحصیل در دانشگاههای ایران حضور داشتند و طی برنامههای مختلفی با اهداف قیام عاشورا و نهضت حسینی آشنا شدند.